Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجتالاسلام فوادیان با بیان‌اینکه روح همه عبادات ماه رجب، استغفار است، گفت: اعتکاف در کوی امام زمان(عج) و به نیت انس با ایشان برکات بسیار دارد، اگر قرار است فیضی در این ماه به ما برسد به واسطه امام مهدی(عج) است. مهمترین دعای این ماه دعای فرج است.

به گزارش خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، به منظور بررسی راه های بهره مندی از ظرفیت های ماه رجب المرجب برای انس و ارتباط با امام زمان(عج) به عنوان واسطه فیض الهی، با حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا فوادیان»، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت و استاد حوزه و دانشگاه گفت وگویی داشته ایم که در ادامه مشروح آن تقدیم حضورتان می شود:

 

ماه رجب چه ظرفیت هایی برای عبادت و عبودیت و انس و ارتباط با خدای متعال و ولی حی او دارد؟

 

بنابر توصیه های روایی باید از عنصر زمان نهایت استفاده را داشته باشیم و از فرصت ها استفاده کنیم چنان که در آموزه های روایی تاکید شده: از زمان هایی که معنوی است و در اختیارتان قرار می گیرد استفاده کنید و خود را در مسیر معنویت زمان قرار دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی شک رابطه بین زمان و عبادت در همه ادیان وجود دارد؛ یکی از فرصت های ویژه که خدای تبارک و تعالی در ماه رجب برای ما قرار داده، فرصت معنویت است اگر به کتب ادعیه مراجعه کنید اعمال بسیار برای این ماه توصیه شده که روح همه آنها استغفار است.

نقل است به محضر ائمه علیهم السلام می رسیدند و عرضه می کردند ما حوائج بسیار داریم چه کنیم؟، موسی بن جعفر(ع) در پاسخ فرمودند: استغفار کنید ... سپس درباره چرایی توصیه به استغفار سوال شد، ایشان به آیات 10 به بعد سوره مبارکه نوح اشاره کردند و فرمودند: خداوند می فرماید شما استغفار کنید، خدا می بخشد و می آمرزد و به شما نعمات مختلف می دهد.

در سیره عرفا هم تاکید بسیار بر استغفار شده است چراکه با استغفار درهای آسمان به روی انسان گشوده شود.

 

مناسبت های ماه رجب چه ظرفیتی برای نیایش و انس با خدا و حجت او دارند؟

 

مناسبت های این ماه مثل ایام اعتکاف و 27 رجب سالروز مبعث پیامبر(ص) بسیار برای نیایش مناسبت است. باید توجه داشت نیایش صرفاً مخصوص ما مسلمانان نیست بلکه پیروان همه ادیان به مکان های عبادی خود رفته و با خدا نیایش می کنند. در این میان ماه رجب گام اول برای طی مسیر عبودیت و نیایش است.

رجب ماه ولایت است و مناسبت های ولایی بسیاری در آن واقع شده، در این میان مهم است که بدانیم انسان از طریق شناخت ولی خدا، به عمق رسالت نبوی دسترسی می یابد و این ماه خدا مقدمه ای می شود برای درک شعبان و بعد رمضان به عنوان شهرالله الاکبر. اگر می خواهیم به برکات شب های قدر دست یابیم باید این گام ها را درک کنیم.

 

تمسک و توسل به کدام دعاها ما را در بهره مندی از ظرفیت ها و برکات ماه رجب بیشتر کمک می کند؟

 

در ماه رجب برخی ادعیه کاربردی و کلیدی هستند، برای مثال خوب است دعای دهم «صحیفه سجادیه» که دعای التجاء به خدا است در این ماه خوانده شود.

مقام معظم رهبری تاکید بسیار بر انس با صحیفه سجادیه دارند و توصیه می کنند که با این صحیفه انس بگیرید، این صحیفه عصاره تفکرات اهل بیت(ع) است و سبب استحکام درونی و بیرونی انسان می شود.

 

دعای فرج امام زمان(عج) و آماده سازی های فردی و اجتماعی برای انتظار ناب و زمینه ساز در این ماه، چه آثار و برکاتی دارد؟

 

مهمترین دعای این ماه دعا برای فرج است، امام زمان(عج) می فرمایند: برای فرج بسیار دعا کنید که فرج شما در آن است.

به عبارت دیگر، نفس دعا برای فرج، سبب گشایش در امر منتظران است. این ماه و ادعیه آن و ارتباط و انس با خدا و ولی او در فضای ماه خدا به انسان روحیه می دهد.

 

کدام ادعیه مهدوی در این ماه می تواند ما را به امام زمان(عج) نزدیک تر و با ایشان هم مسیر کند؟

 

اگر بخواهیم در ماه مبارک رجب کتاب دعا در دست بگیریم و مناجات کنیم، «صحیفه مهدیه» توصیه می شود. امام مهدی(عج) خود زیارت رجبیه دارند و خوب است بدانیم ایشان در این ماه به مشاهد مشرفه می روند، چه دعایی می خوانند.

اعتکاف در کوی حضرت(عج) و برای انس با ایشان برکات بسیار دارد چراکه حضرت حجت(عج)، انسان کامل و واسطه فیض هستند و اگر قرار است فیضی در این ماه به ما برسد به برکت و واسطه وجود مقدس امام مهدی(عج) است.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رجب امام زمان عج سبک زندگی منتظرانه امام زمان عج برای فرج ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول بی‌واسطه با مردم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه، دلاوری؛ مجری برنامه مسئله مهاجرت نخبگان از کشور را مطرح می‌کند و از دکتر محمدعلی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علت این مسئله شایع را جویا می‌شود که دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال می‌گوید: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار میگیریم.

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد با نوآوری و خلاقیت برای ماندن علم و هنر در این سرزمین تلاش می‌ کند

دکتر طهرانچی با بیان اینکه امید به آینده مهمترین نقطه ای است که هر فردی برای خود ترسیم میکند، ادامه داد: بچه‌های ما مشکل امروز ندارند، مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین موفق بوده است؟ هم گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم.

اما در بخش بعدی دوربین برنامه بی‌واسطه به شهر مجلسی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی میرود. دکتر طهرانچی در خصوص این واحد به مجری برنامه توضیح می‌دهد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان ده بود بنابراین ریل دانشگاه را عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

تجلی گام دوم دانشگاه در واحد مجلسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه گام دوم قدم می‌زنیم که نسل فناوری از نسل آموزش جدا شده است. دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان امسال ۲ ماه از حقوق را میتواند تأمین کند.

ثبت ۶۰ نوع بذر هیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان

اما در بخش بعدی، دوربین برنامه بی واسطه به معرفی شرکت دانش بنیان «نگین بذر دانش» واحد مجلسی می‌پردازد. مریم گل آبادی سهامدار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش از ثبت ۳۶ نوع بذر هیبریدی خبر می‌دهد و می‌گوید: امسال ۲۴ رقم دیگر نیز به ثبت خواهد رسید.

دکتر طهرانچی در تکمیل صحبت‌های گل‌آبادی خاطرنشان کرد: در گذشته کشاورز بذر را از محصول خود میگرفت اما امروز محصولاتی چون گوجه، خیار، فلفل دلمه و...بذر نمی‌دهند و عقیم هستند بنابراین کشاورزان نیازمند این هستند که بذر را بخرند. این بذر از ترکیه، اسپانیا و خارج از کشور می‌آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

دانشگاه، آزمایشگاه فناوری است

دکتر طهرانچی ادامه داد: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است.

اما در ادامه دلاوری مجری برنامه از گل آبادی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش سوال میکند که این شرکت چند درصد یا چه بخشی از بذر ایران را تامین می‌کند؟ که گل آبادی توضیح می‌دهد: پیش بینی ما این است که امسال بتوانیم بین ۵ تا ۷ درصد بذر مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما چشم انداز ما تا تامین ۳۰ درصدی برای ۵ سال آینده است.

گل آبادی تصریح کرد: قیمت تمام شده ما نصف قیمت جهانی است به علاوه اینکه محصول تولیدی ما با آب و هوای کشور خودمان سازگار است.

دکتر طهرانچی در ادامه می‌افزاید: سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم میکردند.

مدل دانشگاه تبدیل دانش به فناوری است

اما پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه این گفت و گو وارد برنامه می‌شود، تصریح میکند: تبدیل دانش به فناوری یکی از محورهای اصلی و روال این دانشگاه است.

ادامه دارد

نرگس موذنیان کد خبر: 1228631 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • عوامل کشتار نمازگزاران در هرات شناسایی و مجازات شوند
  • سفارت ایران در کابل حمله تروریستی هرات را محکوم کرد
  • ۷ شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • 7 شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • سورپرایز مورایس مقابل پرسپولیس
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • برنامه بی‌واسطه با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • تحول بی‌واسطه با مردم