Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@13:35:07 GMT

قرائت سراسری دعای فرج در شب نیمه شعبان توسط مسجدی‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۲۸۲۶

قرائت سراسری دعای فرج در شب نیمه شعبان توسط مسجدی‌ها

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از راه‌اندازی پویش سراسری قرائت دعای فرج، به نیت تعجیل در ظهور امام عصر(عج) و رفع گرفتاری‌ها در شب نیمه شعبان خبر داد و گفت: این پویش در ساعت صفر عاشقی(۱۲ شب) نیمه شعبان اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت اجتماع افراد در اماکن مختلف از جمله مساجد و بقاع متبرکه اظهار کرد: با توجه به شرایط مذکور فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز قالب دیگری پیدا کرده و عموم برنامه‌ کانون‌ها در بستر فضای مجازی متناسب با وضعیت مذکور ادامه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: سیاست ما در این ایام متمرکز بر اطلاع‌رسانی گسترده در باب پیشگیری و تبیین راهکارهای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است که در راستای تحقق این مهم، تلاش حداکثری اعضای کانون‌ها بر تولید محتوای متناسب و نشر آن در کانال‌‌ها و گروه‌های مجازی بوده است.

وی افزود: در راستای تحقق این هدف، پویش قرائت سراسری دعای فرج، در ساعت صفر عاشقی(۱۲ شب)  نیمه شعبان به نیت تعجیل در ظهور حضرت حجت(عج) و رفع گرفتاری و بلا از همه مردم جهان از دیگر اقداماتی است که در این ایام به همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور راه‌اندازی شده است.

ارزانی با اشاره به دیگر اقدامات ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در سطح فضای مجازی، به راه‌اندازی سامانه «بچه‌های مسجد» در سال گذشته اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی این سامانه را می‌توان اقدام موفقی در راستای تقویت و گسترش فعالیت‌های کانون در بستر فضای مجازی دانست، این سامانه امکان ارتباط با  ۲۵ هزار کانون و بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار عضو را در سطح فضای مجازی فراهم کرده و از سوی دیگر سبب شد، فعالیت‌های مختلفی از جمله برگزاری مسابقات کتابخوانی و دانلود کتاب از این بستر برای اعضا فراهم شود که به ویژه در شرایط فعلی اقدامی قابل توجه در راستای ترویج فرهنگ استفاده از فضای مجازی و عمل به شعار «در خانه بمانیم» به شمار می‌رود.

وی افزود: علاوه بر این، اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور طی حرکتی خودجوش، اقدام به ضدعفونی معابر و اماکن مختلف از جمله مساجد سطح شهر، روستا و محله خود کردند که تاثیر به سزایی در پیشگیری از گسترش این بیماری دارد، همچنین تهیه و دوخت ماسک و «گان» پرستاری از دیگر فعالیت‌های جهادی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در راستای مقابله با ویروس کرونا بوده و همچنان نیز ادامه دارد.

ارزانی تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های سراسری که در سطح کانون‌ها شکل گرفته است می‌توان به پویش ختم حدیث کساء برای دوری بلا و شفای مردم بیمار اشاره کرد که در فضای مجازی آغاز شده است، در این راستا کاربران فضای مجازی، اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و عموم مردم ایران اسلامی می‌توانند در این پویش شرکت کرده و به تعداد دلخواه در این پویش شرکت کنند ضمن اینکه تاکنون ۳۲ هزار و ۶۲۳ نفر در این پویش شرکت کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد ویروس کرونا دعای فرج حدیث کساء مسجد فضای مجازی حجت الاسلام ارزانی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور نیمه شعبان راه اندازی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی