Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:39:25 GMT

جشن نیمه شعبان در سایه کرونا

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۶۵۱۵

جشن نیمه شعبان در سایه کرونا

همه ساله با نزدیک شدن به نیمه شعبان شاهد مراسم و جشن های مختلف در امامزادگان، اماکن مذهبی، مساجد و حسینه ها بودیم و برخی جوانان با برپا کردن چادرهایی در مناطق پر ترافیک شهر اقدام به پخش شیرینی و شکلات در بین مردم می کردند.

سالهای گذشته شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت (ع)  با حضور در مساجد و امامزادگان و خواندن نماز جماعت و نجوای دسته جمعی دعای فرج برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) دعا می کردند اما این نوع جشن ها امسال با دستور ستاد مقابله با کرونا ممنوع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اخیر و با نزدیک شدن به نیمه شعبان نهادهای مذهبی و نیروهای بسیج که در بین آنها دانش آموزان نیز دیده می شوند با اجرای موزیک و آواز این روز را گرامی داشتند.

نیروهای خودجوش و مردمی با خودروهای تزئین شده به پرچم منقش به نام امام زمان (عج) در محله های مسکونی حضور یافته و با مرثیه سرایی و ذکر دعای فرج به اجرای برنامه ای کوتاه در این محله ها پرداختند.

شهروندان نیز از بام خانه ها و پنجره ها این برنامه ها را نظاره گر بوده و همنوا با مداح، دعای فرج را تکرار می کردند همچنین با ذکر صلوات این جوانان را بدرقه کردند؛ این کاروان هر یک کیلومتر متوقف شده و دوباره به اجرای برنامه و پخش نماهنگ می پرداخت.

همچنین نگرانی از شیوع کرونا و نبود امکان حضور مردم در اماکن مذهبی و بقاع متبرکه، مسوولان را بر آن داشت که ادعیه و زیارت‌نامه‌ها را از طریق بلندگو اماکن مذهبی پخش کنند.

شهروندان با نزدیک شدن به ساعت ۲۱ با حضور در پشت بام منازل و آپارتمان ها ندای یا مهدی ادرکنی، یا صاحب الزمان و الله اکبر سر دادند و همزمان به تماشای نورافشانی شب میلاد با سعادت حضرت قائم (عج) که در هفت منطقه شهر همدان اجرا شد، نشستند.

شماری از شهروندان نیز طبق روال سال های گذشته به دور دور با خودرو در سطح شهر پرداخته و با المان های که به منظور میلاد با سعادت حضرت قائم (عج) ایجاد شده بود عکس یادگاری انداختند همچنین جوانانی هم در حوالی مساجد به ویژه مسجد مهدیه همدان اقدام به ضدعفونی رایگان خودروهای عبوری می کردند.

برچسب‌ها امام زمان(عج) همدان ولادت حضرت مهدی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام زمان عج همدان ولادت حضرت مهدی امام زمان عج همدان ولادت حضرت مهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه (س) در دهه کرامت
  • قطعی شدن مدال سلطانی و حذف شعبان در بوکس جوانان آسیا
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه(س) در دهه کرامت
  • نخستین مدال ایران قطعی شد/ شعبان از دور رقابتها کنار رفت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست